*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Παραδίνω την ψυχή μου στο διάβολο

"Mi alma se la dejo al diablo" (Πρωτότυπος τίτλος στα ισπανικά)

Συγγραφή: ·German Castro Caycedo
Μετάφραση: ·Μαρία Χατζηγιάννη
Έκδοση: 1991 από "Ζαχαρόπουλος Σ. Ι."
Σελ.:407 (17χ12), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-208-207-0


Θέμα: "Ισπανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

Το βιβλίο "Παραδίνω την ψυχή μου στο διάβολο" είναι το καινούριο έργο του ταλαντούχου δημοσιογράφου Χέρμαν Κάστρο Καϊσέντο.

Το ύφος των προηγούμενων βιβλίων του -"Πικρή Κολομβία" και "Χαμένοι στον Αμαζόνιο"- ακολουθεί και το βιβλίο "Παραδίνω την ψυχή μου στο διάβολο", που ο τίτλος του είναι δυο γραμμές παρμένες από τη διαθήκη ενός χωρικού, και είναι έργο-μαρτυρία της σύγχρονης και ευέλικτης ανιχνευτικής δημοσιογραφίας.

Στις σελίδες του ξεδιπλώνεται όλη η φυσική ομορφιά που έχουν οι όχθες του ποταμού Γιαρί, η άγρια ομορφιά του παρθένου δάσους αυτής της περιοχής, τα ανθρώπινα αισθήματα μερικών πλασμάτων που πασχίζουν απεγνωσμένα να επιζήσουν παλεύοντας ενάντια στο ανελέητο παρθένο δάσος.

Η γεμάτη περιπέτειες αφήγηση, το "σασπένς" και οι μαρτυρίες των πρωταγωνιστών της όλης ιστορίας κάνουν να διαβάζεται το έργο σαν ένα σημαντικό μυθιστόρημα δράσης.

Σ' αυτό το βιβλίο παρουσιάζονται επίσης οι πρώτες σχετικές με άγνωστες φυλές μελέτες, που έγιναν από Βορειοαμερικανούς και Ευρωπαίους ανθρωπολόγους, που κι εκείνοι έζησαν την περιπέτεια της ανίχνευσης και διηγούνται το δράμα της ζωής στο παρθένο δάσος του ποταμού Γιαρί.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας