*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το μέντιουμ

"Charhouz le voyant" (Πρωτότυπος τίτλος στα γαλλικά)

Συγγραφή: ·René - Jean Clot
Μετάφραση: ·Σοφία Μπίνη - Σωτηροπούλου
Έκδοση: 1993 από "Ζαχαρόπουλος Σ. Ι."
Σελ.:528 (17χ12), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-208-422-7


Θέμα: "Γαλλική πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

"Γονάτισε, κάρφωσε το βλέμμα του στο χαλί και σε λίγο μέσα από τα πολύχρωμα, πολυτελή σχέδια του, άρχισαν ν' αναδύονται θαμπές και τρεμουλιαστές εικόνες..."
Ο Χαρούζ, το έχει αυτό το χάρισμα. Ευαίσθητος δέκτης των διαχρονικών κραδασμών του σύμπαντος, μπορεί και προβλέπει το μέλλον, αλλά θα ζητήσει καταφύγιο στο Παρίσι.
Η ορθολογιστική όμως Δύση δεν είναι ο κατάλληλος τόπος γι' ανθρώπους σαν κι αυτόν, δοσμένους στην ενόραση και τον εκστασιασμό.
Έτσι, κάποια στιγμή θ' αναγκαστεί να ξαναγυρίσει στην πατρίδα του την Περσία, όπου έχει ξεσπάσει η Χομεϊνική Επανάσταση και όπου ο σεξουαλικά ανίκανος αδελφός του, που τον μισεί κι έχει στο μεταξύ εξελιχθεί σε ισχυρό παράγοντα του Χομείνικού καθεστώτος, θα τον φυλακίσει και θα κάνει ό,τι μπορεί για να χρησιμοποιήσει για δικό του όφελος αυτό το τόσο πολύτιμο χάρισμα του Χαρούζ.

(1996) Ο κόσμος των παραισθήσεων, Ζαχαρόπουλος Σ. Ι.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας