*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Λίγο πριν ξεγελάσουμε τη μοίρα μας

Μυθιστόρημα


Συγγραφή: ·Μαριάννα Κυριακάκη
Έκδοση: Μάρτιος 1999 από "Αρχιπέλαγος"
Σελ.:238 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7911-23-7


Θέμα: "Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατον. Κι όμως, όπως όλοι οι άνθρωποι, έτσι κι οι ήρωες αυτού του βιβλίου προσπαθούν. Αναλώνονται. Αγωνίζονται να ξεφύγουν από τη μοίρα τους -από τον ίδιο τους τον εαυτό.
Ο νεαρός Νίκος, πρωτόβγαλτος αστυνομικός, ερωτεύεται κεραυνοβόλα την πανέμορφη Αλίκη χωρίς να ξέρει τίποτα γι' αυτήν. Μα τα μεγάλα της μυστικά δεν είναι από κείνα που συμβιβάζονται με τις ζωές των απλών ανθρώπων.
Έτσι, οι δυο τους -αλλά και όλοι όσοι εμπλέκονται στην ιστορία τους- παγιδεύονται μέσα σε αγάπες, πάθη, μικρότητες και λάθη που πληρώνονται ακριβά. Οι ίδιοι άνθρωποι γίνονται θύτες και θύματα του εαυτού τους αλλά και του περιβάλλοντός τους, στην προσπάθεια να ισορροπήσουν τη ζωή τους και ν' αποφύγουν τις συνέπειες... Μετά από τριάντα χρόνια, τι θα καταφέρουν τελικά;
Η Μαριάννα Κυριακάκη πλάθει χαρακτήρες σχεδόν θεατρικούς κι όμως οικείους, καθώς διηγείται αυτή την απίστευτη αλλά και τόσο βαθιά ανθρώπινη ιστορία, που θα διαβαστεί με μια ανάσα!

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας