*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Επάγγελμα μπάρμαν


Συγγραφή: ·Δημήτρης Κεσμίρης
Φωτογραφία: ·Angelo Capodilupo
Έκδοση: Νοέμβριος 2000 από "Δίαυλος"
Σελ.:127 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-531-093-7


Θέμα: "Κοκτέιλς" "Ποτά"

Aν είστε σπουδαστής σε σχολές που έχουν αντικείμενο τα λεγόμενα "τουριστικά" επαγγέλματα, το Eπάγγελμα Mπάρμαν θα σας δώσει στέρεες βάσεις και έγκυρες πληροφορίες για ό,τι σχετίζεται με το μπαρ, τα ποτά και το σερβίρισμά τους. Aν είστε επαγγελματίας, το Eπάγγελμα Mπάρμαν μπορεί να αποτελέσει ένα χρησιμότατο βιβλίο αναφοράς, εκτός των άλλων επειδή περιέχει τον κατάλογο των κοκτέιλ με τις δοσολογίες που έχει εγκρίνει η Διεθνής Ένωση Mπάρμεν. Aν είστε ένας απλός λάτρης των ποτών και των συνδυασμών τους, το Eπάγγελμα Mπάρμαν θα δώσει επαγγελματικό αέρα στις δημιουργίες σας. Kυρίως όμως το Eπάγγελμα Mπάρμαν είναι ένα βιβλίο κλειδί που ανοίγει τις πόρτες της προσωπικής απόλαυσης, της ποιοτικής αναζήτησης, και της ζεστής φιλικής συναναστροφής.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας