*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η συνθετική δημιουργική εργασία στο σχολικό πρόγραμμα

Θεωρία και πράξη

(Συλλογικό έργο)
Έκδοση: 1997 από "Σχολή Ι. Μ. Παναγιωτόπουλου"
Σελ.:241 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-85963-0-0


Θέμα: "Εκπαίδευση - Ελλάς - Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις"

Η καθιέρωση και ανάπτυξη δημιουργικών δραστηριοτήτων στα σχολεία μας παραμένει ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα της εκπαιδευτικής επικαιρότητας. Η πρόσφατη όμως πρωτοβουλία της πολιτείας για την εισαγωγή των Συνθετικών Δημιουργικών Εργασιών έδειξε πόσο ανέτοιμο είναι το εκπαιδευτικό μας σύστημα για την αποδοχή τους. Αλλά και η σχετική βιβλιογραφία παρουσιάζει σοβαρά κενά. Η παρούσα έκδοση επιδιώκει να συμβάλει στην ευρύτερη προσπάθεια για την ανάλυση και αντιμετώπιση των σχετικών προβλημάτων. Περιλαμβάνοντας θεωρητικές προσεγγίσεις και εργασίες προσανατολισμένες στη διδακτική πράξη, αποτελεί πολύτιμο βοήθημα για κάθε εκπαιδευτικό της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που επιθυμεί να εργαστεί δημιουργικά με τους μαθητές.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας