*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Δίκτυα ολοκληρωμένης φροντίδας στην υγεία


Επιμέλεια: · Ευγενία Γεωργούση · Ιωάννης Η. Κυριόπουλος ·Τρύφων Μπεαζόγλου
Έκδοση: Φεβρουάριος 2000 από "Θεμέλιο"
Σελ.:150 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-310-263-6


Θέμα: "Υγειονομική πολιτική "

Kατά τη διάρκεια του σχεδιασμού και της πρώτης περιόδου ανάπτυξης του Εθνικού Συστήματος Υγείας αναπτύχθηκαν εσωτερικές δομικές αντιφάσεις με βασικό πυρήνα την αντίθεση ανάμεσα στην αρχή της ισότητας και την πλήρη ελευθερία πρόσβασης υπό καθεστώς πλήρους ασφαλιστικής κάλυψης. Η κατάσταση αυτή επέτεινε τις δυσλειτουργίες που έχουν επισημανθεί και, κυρίως, συνέβαλε στη μεταβολή της φύσης και του χαρακτήρα των υγειονομικών υπηρεσιών, υπό την έννοια της εκτεταμένης καθιέρωσης ποσοστών συνασφάλισης από μέρους των χρηστών για την επίτευξη πρόσβασης στις υπηρεσίες υγείας. Κατά συνέπεια, η έλλειψη οργανωτικής συνέχειας στα διάφορα επίπεδα της φροντίδας και παροχής ολοκληρωμένης δέσμης φροντίδων έχει ως αποτέλεσμα την εκτεταμένη χρήση ίδιων πληρωμών και παραπληρωμών για τη διασφάλιση της καλής πρόσβασης. Τα φαινόμενα αυτά επιτείνονται από την απουσία διοικητικών κανόνων ή τιμών στο υγειονομικό σύστημα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας