*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ιστορία των σεξουαλικών ηθών

"Sex in History" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Reay Tannahill
Μετάφραση: ·Μιράντα Παπαδοπούλου
Έκδοση: 1998 από "Τραυλός"
Σελ.:606 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7122-88-7


Θέμα: "Σεξ - Ιστορία"

Αυτό το βιβλίο αποτελεί χρονικό των αισθησιακών απολαύσεων -και των κινδύνων- της σάρκας, από την προϊστορική εποχή ώς τις μέρες μας: από την εποχή που η σεξουαλική πράξη ήταν μια ζωώδης, σύντομη διαδικασία με έναν και μοναδικό σκοπό, έως τις σύγχρονες χιλιάδες παραλλαγές των σεξουαλικών συνηθειών. Η τεκμηριωμένη και ζωντανή αφήγηση της Reay Tannahill δεν παραμελεί τίποτε: από τις πρώτες μορφές αντισύλληψης, τις σεξουαλικές πρακτικές, προτιμήσεις και στάσεις έως τα λογοτεχνικά έργα και τις κινηματογραφικές ταινίες που απεικονίζουν τα σεξουαλικά ήθη μέσα στο πέρασμα του χρόνου. Το βιβλίο περιγράφει έξοχα το πώς διαπλέκονται οι σχέσεις των δύο φύλων και πώς τα σεξουαλικά ήθη επιδρούν πάνω στο ρου της εξέλιξης του ανθρώπου.

"Όταν μιλάμε για σεξ, η σύνεση είναι κάτι το σπάνιο. Η οξύνοια είναι κάτι που απαντάται στη σφαίρα του σπανιότατου. Το δε ελκυστικό στιλ είναι σαν να ψάχνεις να βρεις φρύδια σε αυγό! Να γιατί στη Ρέι Τάναχιλ αξίζουν τρία μπράβο!" (Washington Post)

"Το πιο γοητευτικό στοιχείο του βιβλίου είναι η κριτική ικανότητα της Ρέι Τάναχιλ. Αφού άκουσε και μελέτησε τις πιο παράξενες θεωρίες των τελευταίων χρόνων, σ'αυτό τον τόμο συγκέντρωσε το απόσταγμα μιας απίστευτης, σε ποσότητα και διάρκεια, έρευνας. Ωστόσο, η συγγραφέας καταφέρνει και διατηρεί αλώβητη την κρίση της, προσφέροντας στον αναγνώστη απόλαυση, γνώση και καλό χιούμορ." (Daily Telegraph)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας