*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ιστορία των επιστημών και της τεχνολογίας Γ΄ τάξη ενιαίου λυκείου

Γενική παιδεία


Συγγραφή: ·Ελένη Γεωργακοπούλου
Έκδοση: 2010 από "Σμυρνιωτάκη"
Σελ.:280 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-299-172-0


Θέμα: "Τεχνολογία - Σπουδή και διδασκαλία (Μέση)" "Επιστήμη - Ιστορία - Σπουδή και διδασκαλία (Μέση)"

Η γνώση της ιστορίας της επιστήμης και της τεχνολογίας αποτελεί αναγκαία προϋπόθεση για την κατανόηση του ρόλου και της λειτουργίας τους ως θεμελιωδών συστατικών του σύγχρονου πολιτισμού. Ταυτόχρονα, η γνώση της ιστορίας της επιστήμης και της τεχνολογίας θα συμβάλλει ουσιαστικά στην καλύτερη κατανόηση των εννοιών και των μεθόδων των ιδίων των επιμέρους επιστημών, γιατί φωτίζει την επίμονη και περίπλοκη ιστορική πορεία του ανθρώπινου πνεύματος, από τη διατύπωση ενός επιστημονικού προβλήματος μέχρι τη λύση του. Τα μεγάλα ιστορικά επιστημονικά επιτεύγματα του παρελθόντος απομυθοποιούνται από τα μεταφυσικά χαρακτηριστικά που η εκλαΐκευση τους είχε δώσει.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας