*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Hot line

Η ιστορία μιας εμμονής

"Hot line: Storia di un' ossessione" (Πρωτότυπος τίτλος στα ιταλικά)

Συγγραφή: · Francesca Mazzucato
Μετάφραση: ·Ζακ Ζαμουήλ
Έκδοση: 1999 από "Τραυλός"
Σελ.:130 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7990-09-9


Θέμα: "Ιταλική πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

Το "Hot Line" είναι ένα λεπτομερές χρονικό των τριών μηνών που πέρασε η Λορένα ικανοποιώντας τηλεφωνικά φαντασιώσεις ανδρών κάθε ηλικίας, διαστροφής και κοινωνικής τάξης. Μα δεν είναι μόνο αυτό: είναι κυρίως ένα αυτοβιογραφικό και ειλικρινές μυθιστόρημα, διαποτισμένο από μιαν ανάλαφρη λογοτεχνικότητα που αποτυπώνει αλήθειες σε κάθε του σελίδα. Είναι ένα προσωπικό βίωμα!
"Οι πιο όμορφες και συγκινητικές στιγμές του βιβλίου είναι τα μικρά στιγμιότυπα στους σιδηροδρόμους, εκείνα που περιγράφουν το καθημερινό πηγαινέλα ανθρώπων παράξενων και μη, στιγμές μέσα στους άδειους σταθμούς, μέσα σε άδειες πόλεις τα χαράματα..."
L' Indice

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας