*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Οικουμενική διακήρυξη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων 1948-1998

Όλα τα ανθρώπινα δικαιώματα για όλους


Συγγραφή: · Θαλής Δ. Μυλωνάς
Έκδοση: 1998 από "Άγκυρα"
Σελ.:53 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-234-532-2


Θέμα: "Ανθρώπινα δικαιώματα"

Η έκδοση αυτή, αποτελεί ανταπόκριση στην πρόσκληση του ΟΗΕ, για τη συμμετοχή μας στον διαγωνισμό για την 50ή επέτειο της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.
Η ψήφιση, η καθιέρωση και η αποδοχή της Οικουμενικής Διακήρυξης των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, από την πολιτισμένη Κοινότητα, σήμερα αποτελεί ύψιστο επίτευγμα του ΟΗΕ. Η Οικουμενική Διακήρυξη των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου, αποτελεί την πεμπτουσία της πολιτικής φιλοσοφίας του λήγοντος 20ού αιώνα, και συνιστά Διεθνές Εθιμικό Δίκαιο, υποχρεωτικής εφαρμογής, όταν η παραβίασή του προκαλεί κοινωνικές αναταραχές και διεθνείς προστριβές.
Ο Σεβασμός, η Προστασία και η Προαγωγή των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, έχει γίνει κοινή πεποίθηση σε όλους τους λαούς της γης ότι αποτελεί τον θεμέλιο λίθο και την προϋπόθεση της Ειρήνης, της Ασφάλειας, της Δημοκρατίας και της Ευημερίας των λαών, γι' αυτό και το σύνθημα του ΟΗΕ για την 50ή Επέτειο της Οικουμενικής Διακύρηξης είναι: Όλα τα Ανθρώπινα Δικαιώματα για όλους.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας