*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το τελευταίο ταγκό στο Μπουένος Άιρες

"Dernier tango à Buenos Aires" (Πρωτότυπος τίτλος στα γαλλικά)

Συγγραφή: · Gérard Delteil
Μετάφραση: · Μελίνα Καρακώστα
Έκδοση: Νοέμβριος 2001 από "Μεταίχμιο"
Σελ.:347 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-375-277-0


Θέμα: "Γαλλική πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

Η Λόρα, μια γυναίκα από το παρελθόν, εμφανίζεται στη ζωή του Γάλλου δημοσιογράφου Ντομινίκ Λουμπέν, για να ταράξει τη σκονισμένη του καθημερινότητα και να τον παρασύρει σε μια βουτιά στα κοινά φοιτητικά τους χρόνια, όταν ο αγνός έρωτας εναλλασόταν με παθιασμένες συγκεντρώσεις αριστερών οργανώσεων. Ένας τρίτος άνθρωπος, ο Ζιλμπέρ Σοβό, πρώην σύντροφος στα αμφιθέατρα και νυν διεφθαρμένος σοσιαλιστής πολιτικός, γίνεται η αιτία για ν' ανακαλύψει ο Λουμπέν ένα παρόν πολύ διαφορετικό από το παρελθόν τους, γεμάτο ίντριγκες, ψέματα και φόνους. Από την εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα του Παρισιού, με τους πλανόδιους μουσικούς και τα κομψά μπιστρό, μέχρι την υγρή ζέστη του Μπουένος Άιρες, με τα ταγκό και τους ζωηρούς κατοίκους, ένα μονοπάτι στρωμένο με δολάρια οδηγεί τον Λουμπέν, τον Σοβό και τη Λόρα, αλλά και όλους όσοι επιχειρούν να το περπατήσουν, σε μια καινούρια πραγματικότητα, σκοτεινή και σκληρή.

(2004) Ταριχευμένο μυστικό, Μεταίχμιο

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας