*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η νέα τρομοκρατία

Με αφορμή την 11η Σεπτεμβρίου


Συγγραφή: · Ανδρέας Ν. Λοβέρδος
Έκδοση: Νοέμβριος 2001 από "Ίνδικτος"
Σελ.:91 (21χ12), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-518-120-7


Θέμα: "Τρομοκρατία"

Με το βιβλίο που κρατάτε στα χέρια σας επιχειρώ να προσφέρω -όσο μπορώ- σε δύο τομείς της πολιτικής σκέψης. Πρώτον, στην καταγραφή των αλλαγών που συντελούνται στον κόσμο μετά τις αγριότητες της 11ης Σεπτεμβρίου. Και, δεύτερον, στον προσδιορισμό της τρομοκρατίας που ζήσαμε τον Σεπτέμβριο του 2001, ως νέας τρομοκρατίας, η οποία απειλεί, με ένταση μάλιστα μεγάλη, πως θα καθορίσει την ιστορική εξέλιξη του πλανήτη. Μέσα από αυτές τις σκέψεις θα προσπαθήσω να καταδείξω τι είναι αυτό που πρέπει να καταδικάσουμε αποφασιστικά εμείς οι Έλληνες. Με ποιους έλλογους τρόπους οφείλουμε να δώσουμε τη μάχη μας, αποφεύγοντας τα λάθη, την υποκρισία και τις κακοτοπιές, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό της πατρίδας μας. Ταυτοχρόνως, γράφοντας περί αιματηρής παρένθεσης στις διεθνείς σχέσεις και γύρω από την τρομοκρατία, θα επιχειρήσω την εξήγηση της συμπεριφοράς, των συναισθημάτων και της τελικής στάσης των Ελλήνων πολιτών, αλλά και της πολιτικής ηγεσίας της χώρας απέναντι στα όσα φοβερά συντελέστηκαν τον Σεπτέμβριο του 2001, στη Νέα Υόρκη και την Ουάσινγκτον. Αλλά και στα όσα συντελούνται στις επόμενες, από εκείνην, μέρες.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας