*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Οδηγός για τον σπουδαστή

Μέθοδος μελέτης του διδακτικού υλικού, σύνταξη εργασιών, συμμετοχή στο μάθημα, προετοιμασία για τις εξετάσεις

"The good study guide" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Andrew Northedge
Μετάφραση: ·Αρίστη Εμμανουηλίδου
Υπεύθυνος Σειράς: · Αλέξης Κόκκος
Έκδοση: Νοέμβριος 2001 από "Μεταίχμιο"
Σελ.:293 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-375-186-3


Θέμα: "Εκπαίδευση ενηλίκων"

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται σε όλους τους ενήλικους οι οποίοι σε κάποιο στάδιο της ζωής τους αποφάσισαν να (ξανα)σπουδάσουν. Στόχο έχει να τους προσφέρει συμβουλές και παραδείγματα, ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν αποτελεσματικά στις σπουδές τους, με άλλα λόγια: -Να αξιοποιούν αποδοτικά το διδακτικό υλικό και τις άλλες πηγές μάθησης -Να εκπονούν γραπτές εργασίες -Να συνεργάζονται δημιουργικά με τους καθηγητές και με τους συσπουδαστές τους -Να οργανώνουν κατάλληλα το χρόνο τους και τη σπουδαστική τους πορεία -Να προετοιμάζονται για τις εξεταστικές δοκιμασίες. Επίσης το βιβλίο αποτελεί χρήσιμο "εργαλείο" για όσους εκπαιδεύουν ενηλίκους και επιδιώκουν να τους υποστηρίξουν στις σπουδές τους.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας