*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Cabriolet

Η ιστορία και η θρυλική διαδρομή του ανοιχτού αυτοκινήτου


Συγγραφή: ·Guiseppe Guzzardi ·Enzo Rizzo
Μετάφραση: ·Δημήτρης Κομητόπουλος
Έκδοση: 1999 από "Η Καθημερινή"
Σελ.:352 (37χ27), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-7945-37-9


Θέμα: "Αυτοκίνητα"

Με τον επεξηγηματικό της λόγο, τις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ιστορικές μαρτυρίες και τις μοναδικές έγχρωμες φωτογραφίες της, η έκδοση αυτή επιχειρεί την εμπεριστατωμένη εξέταση της ιστορίας των ανοιχτών αυτοκινήτων. Η έκδοση χωρίζεται σε δύο μέρη. Το πρώτο αναφέρεται στη χρονολογική και γεωγραφική εξέλιξη των ανοιχτών αυτοκινήτων. Παρουσιάζονται και αναλύονται τα τεχνικά χαρακτηριστικά τουλάχιστον τετρακοσίων μοντέλων. Το δεύτερο μέρος του βιβλίου παρέχει λεπτομερείς πληροφορίες και επιχειρεί την παρουσίαση των πιο αντιπροσωπευτικών μοντέλων, που, σύμφωνα με την άποψη των συγγραφέων, διακρίνονται για την κομψότητα τους και την επιρροή τους στην εξέλιξη των σχεδιαστικών τάσεων. Η ιστορία του σχεδιασμού καθενός από αυτά συνοδεύεται με φωτογραφίες του, όπου απεικονίζονται οι πλέον σημαντικές λεπτομέρειες του. Κάθε μοντέλο ακολουθείται από πίνακα, ο οποίος παρέχει στον αναγνώστη τις τεχνικές λεπτομέρειες, τις διαστάσεις και τις επιδόσεις του αυτοκινήτου.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας