*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το παράξενο περιβόλι


Συγγραφή: · Χρυσούλα Πετρίδου - Φωτοπούλου
Εικονογράφιση: ·Δημήτρης Καλαντζάκης
Έκδοση: Μάρτιος 1998 από "Αρχιπέλαγος"
Σελ.:106 (28χ21), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-7911-04-0


Θέμα: "Παιδικά βιβλία, Ελληνικά"

Το "Παράξενο Περιβόλι" είναι γεμάτο όνειρα και φαντασία. Ένας παππούς καλοσυνάτος, τρυφερός και απρόβλεπτος διηγείται τις ιστορίες του περιβολιού στην εγγονή του. Ιστορίες που όχι μόνο διασκεδάζουν τους μικρούς μας φίλους, αφού οι παπαγάλοι μιλούν, τα βατράχια τραγουδούν, το κροκοδειλάκι κλαίει με αληθινά δάκρυα, αλλά μυούν το παιδί έντεχνα στις αληθινές αξίες της ζωής (αγάπη, φιλία, ειρήνη), το οδηγούν σε ομαλές διαπροσωπικές σχέσεις και προσεγγίζουν με ευαισθησία προβλήματα της κοινωνίας και της οικογένειας (ρατσισμός, υιοθεσία). Τόσο το περιεχόμενο του βιβλίου όσο και η αισθητική του εμφάνιση με την ονειρεμένη εικονογράφηση το κάνουν μοναδικό.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας