*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η νομοθεσία της κεφαλαιαγοράς

Συλλογή - Κωδικοποίηση: Ενημερωμένη μέχρι τέλους Ιανουαρίου 2001


Συγγραφή: · Μιχάλης Ρ. Τσιμπρής
Έκδοση: 2001 από "Σάκκουλας Αντ. Ν."
Σελ.:1108 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-15-0492-3


Θέμα: "Οικονομία - Δίκαιο και νομοθεσία "

Η 4η έκδοση της Νομοθεσίας της Κεφαλαιαγοράς έχει εμπλουτιστεί με τις νεώτερες διατάξεις που τέθηκαν σε ισχύ κατά το διάστημα από το 1999 μέχρι το πρώτο τρίμηνο του 2001. Ενόψει των σχετικών εξελίξεων, έχει εμπλουτιστεί με τμήμα για τη ΝΕΧΑ, καθώς και για το Χρηματιστήριο Παραγώγων. Επίσης περιέχονται όλες οι αποφάσεις του ΔΣ του ΧΑΑ για τις υποχρεώσεις των εισηγμένων εταιρειών και τις διαδικασίες εισαγωγής στο ΧΑΑ. Ιδιαίτερη σημασία έχει δοθεί στα ευρετήρια, ώστε να διευκολύνεται ο αναγνώστης να εντοπίσει το θέμα που τον ενδιαφέρει. Υπάρχει ευρετήριο θεματικό, ευρετήριο χρονολογικό - δηλαδή βάσει της χρονικής σειράς δημοσίευσης του κάθε νομοθετήματος -καθώς επίσης και ευρετήριο κωδικοποίησης. Το τελευταίο επιτρέπει τη σύνδεση μεταξύ διατάξεων νεώτερων νόμων και διατάξεων που τροποποιούνται από τις νεώτερες. Τα μέρη στα οποία χωρίζεται η συλλογή για την καλύτερη προσέγγιση του κειμένου είναι: Χρηματιστήρια Αξιών - ΧΑΑ - που διαιρείται σε Γενικές Διατάξεις, Παράλληλη Αγορά, ΝΕΧΑ και Αποθετήριο Αξιών - Χρηματιστήριο Παραγώγων, Επιχειρήσεις Παροχής Επενδυτικών Υπηρεσιών, Θεσμικοί Επενδυτές και Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς.

(2008) Η νομοθεσία της κεφαλαιαγοράς, Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.

(2008) Η νομοθεσία της κεφαλαιαγοράς, Εκδόσεις Σάκκουλα Α.Ε.

(1999) Η νομοθεσία της κεφαλαιαγοράς, Σάκκουλας Αντ. Ν.

(1994) Η δημόσια πρόταση αγοράς μετοχών, Σάκκουλας Αντ. Ν.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας