*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 22,32 €
The Chef's Way
All about Cookery in English Classes: Fish, Meat
Συγγραφή: ·Θεοδώρα Ξανθοπούλου ·Γεωργία Γρίβα
Έκδοση: Νοέμβριος 2001 από "Le Monde / Les Livres du Tourisme"
Σελ.:246 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-86928-3-0
Θέμα: "Αγγλική γλώσσα - Σπουδή και διδασκαλία"
Μαθήματα αγγλικών και γαστρονομικής ορολογίας για σπουδαστές και επαγγελματίες μάγειρες, ζαχαροπλάστες, αρτοποιούς. Για να μπορείτε:- να κατανοήσετε μια συνταγή που είναι γραμμένη στα αγγλικά -να συντάξετε ένα πλήρες menu ή μια συνταγή στα αγγλικά -να αναγνωρίσετε το περιεχόμενο των συσκευασιών τροφίμων όπως αυτό αναγράφεται στις εξωτερικές ετικέτες στα αγγλικά -να ενημερωθείτε για τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του εξοπλισμού της επαγγελματικής σας κουζίνας, όπως αυτά διατυπώνονται από τον κατασκευαστή της -να επικοινωνήσετε με τους αλλοδαπούς συνεργάτες σας στο χώρο εργασίας. Γιατί τα τουριστικά επαγγέλματα δεν έχουν σύνορα και γι' αυτόν τον λόγο όλοι όσοι ασχολούνται ή σκοπεύουν να ασχοληθούν με αυτά, θα πρέπει να εξασφαλίσουν την ικανότητα άριστης επικοινωνίας και στα αγγλικά.