*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το πολίτευμα των χριστιανών

Δοκίμια θεολογικά και οδηγητικά


Συγγραφή: ·Ηλίας Μαστρογιαννόπουλος
Έκδοση: 1975 από "Πουρναράς Π. Σ."
Σελ.:174 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Χριστιανισμός - Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις"

Μετά από μίαν αφετηριακήν μελέτην περί του τρόπου ζωής των πρώτων Χριστιανών εξετάζονται μερικαί βασικαί μορφαί εκφράσεως του χριστιανικού φαινομένου: η θεολογία, ο μοναχισμός, αι οργανώσεις. Εις το δεύτερον μέρος εξετάζονται ειδικαί μορφαί παιδείας: η πνευματική καθοδήγησις του "Γέροντος", η εκπαίδευσις εις το δημόσιον σχολείον, η αγωγή εις χριστιανικάς ομάδας και κατασκηνώσεις, η αγωγή διά τον γάμον. Τα δοκίμια επισφραγίζονται με τον επίλογον "Η ώρα του Χριστιανισμού".

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας