*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η Κοκκινοσκουφίτσα και το management

27 αναθεωρητικά παραμύθια για σοβαρούς μάνατζερ

"Goldilocks on management" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Gloria Gilbert Mayer · Thomas Mayer
Μετάφραση: ·Νίκος Παπακωνσταντίνου
Επιμέλεια: · Λήδα Παναγιωτοπούλου
Έκδοση: Νοέμβριος 2002 από "Δίαυλος"
Σελ.:260 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-531-126-7


Θέμα: "Διοίκηση και οργάνωση "

2Aς φανταστούμε ένα βιβλίο για το management το οποίο διαβάζεται στο κρεβάτι με την ίδια άνεση που εφαρμόζεται στην πράξη. Aς φανταστούμε ακόμα ένα βιβλίο που, εκτός από έξυπνο, ψυχαγωγικό και απολαυστικό, βασίζεται στη σοφία και τις αρχές του επιστημονικού management, αποστάζοντας τη γνώση από τις πρακτικές διαδρομές της καθημερινής διοίκησης επιχειρήσεων. Γεμάτο μαγικούς χαρακτήρες, ζωντανούς διαλόγους και συμπυκνωμένη γνώση, η KOKKINOΣKOYΦITΣA KAI TO MANAGEMENT, από τις εκδόσεις Δίαυλος, είναι το βιβλίο των πώς και των γιατί στις θεμελιώδεις απορίες της εφαρμοσμένης διοίκησης επιχειρήσεων. Παίρνοντας παραμύθια που αγαπήσαμε στα παιδικά μας χρόνια, η Gloria και ο Thomas Mayer διηγούνται τη θεωρία του management μέσα από τις περιπέτειες των Xάνσελ και Γκρέτελ, του Mολυβένιου Στρατιώτη, της Σταχτοπούτας και είκοσι τεσσάρων ακόμα παραμυθιών που εμβαθύνουν στις αρχές της σύγχρονης διοίκησης επιχειρήσεων. Στρατηγικές πωλήσεων και διαπραγματεύσεων, επιχειρηματικός προγραμματισμός, μεταφορά τεχνογνωσίας και μαζί τους όλα τα εξαρτήματα της επιχειρησιακής μηχανής του 21ου αιώνα συναρμολογήθηκαν για να βοηθήσουν νεαρούς manager στην κατανόηση βασικών αρχών και υψηλόβαθμα στελέχη στην αναζωογόνηση της επαγγελματικής τους πορείας. Tα είκοσι επτά αναθεωρητικά παραμύθια του βιβλίου δανείζονται στοιχεία της σύγχρονης επιχειρησιακής κουλτούρας για να προσαρμόσουν κάθε ιστορία στο στελεχιακό κοινό στο οποίο απευθύνονται. Παράλληλα, κάθε παραμύθι συνοδεύεται από το κεντρικό συμπέρασμα διατυπωμένο σε μια γραμμή, τις πρακτικές του εφαρμογές στη σημερινή τάξη πραγμάτων και ένα αληθινό case study που επιβεβαιώνει την αξία τους.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας