*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο Ζηλιαρογατούλης


Συγγραφή: · Χρυσούλα Πετρίδου - Φωτοπούλου
Εικονογράφιση: ·Απόστολος Παπαδημητρίου
Έκδοση: 2001 από "Χατζηλάκος Π."
Σελ.:42 (20χ20), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-7936-29-9


Θέμα: "Παιδικά βιβλία, Ελληνικά"

Ένας αβάπτιστος γατούλης, με τα καμώματά του, τις ζήλιες του και τις αταξίες του, έχει γίνει σωστός μπελάς για την οικογένειά του. Τ' αδέλφια του και η μητέρα του αγανακτούν τόσο μετά από ένα περίπατο, που αποφασίζουν εν όψει της βάπτισής του, που άργησε λίγο να γίνει, να του δώσουν το όνομα "Ζηλιαρογατούλης". Του ίδιου όμως δεν του αρέσει καθόλου. Έτσι προκειμένου να αλλάξει την απόφαση των δικών του, σκέφτεται να διορθώσει τη συμπεριφορά του... Ένα πρωτότυπο παραμύθι που καλεί τους μικρούς αναγνώστες να συμμετάσχουν ενεργά στην εξέλιξη της ιστορίας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας