*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ελ. Βενιζέλος, Αλ. Παπαναστασίου, Γ. Παπανδρέου

Η δημοκρατική παράταξη στο Μεσοπόλεμο: Προσέγγιση του πολιτικού λόγου για τους θεσμούς


Συγγραφή: · Νίκος Κ. Παπαχρήστος
Υπεύθυνος Σειράς: ·Π. Πετρίδης · Γεώργιος Ο. Αναστασιάδης
Έκδοση: 2001 από "University Studio Press"
Σελ.:221 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-12-1025-3


Θέμα: "Πολιτική - Ιστορία - Ελλάς"

Ο συγγραφέας ασχολείται με τις απόψεις των τριών ιστορικών προσωπικοτήτων για τη λειτουργία των πολιτικών θεσμών στον Μεσοπόλεμο, αναζητώντας και τεκμηριώνοντας την ιστορική εισφορά της λεγόμενης "δημοκρατικής παράταξης" στη διαμόρφωσή τους. Σε Παράρτημα δημοσιεύονται κείμενα-ιστορικά ντοκουμέντα στην πρωτότυπη μορφή τους, γραμμένα λίγο μετά την 4η Αυγούστου και ενδεικτικά του προβληματισμού των πολιτικών δυνάμεων για τη λειτουργία και το μέλλον του πολιτεύματος.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας