*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ένα μικρό πράσινο πλασματάκι

"Das grosse Ereignis" (Πρωτότυπος τίτλος στα γερμανικά)

Συγγραφή: ·Gregor Rottchalk
Μετάφραση: ·Μαρία Κόντη
Εικονογράφιση: ·Gregor Rottchalk
Έκδοση: Δεκέμβριος 2001 από "Modern Times"
Σελ.:28 (20χ20), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-397-325-4


Θέμα: "Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα"

Γνωρίστε τον πιο γλυκό και χαρούμενο δράκο, τον καταπληκτικό Ταμπαλούγκα, και περάστε μαζί αξέχαστες στιγμές στην Πράσινη Χώρα! Τα ζωάκια που μένουν εκεί, όμως, απειλούνται από τον Κρυούμπλα, τον κακό χιονάνθρωπο της Παγωμένης Γης, που θέλει να σκεπάσει τα καταπράσινα λιβάδια τους με χιόνι! Τώρα, μόνο ο γενναίος Ταμπαλούγκα μπορεί να βοηθήσει τους φίλους του να απαλλαγούν απ' τον κακό άρχοντα των πάγων!

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας