Εξαντλημένο και χωρίς δυνατότητα παραγγελίας στον εκδότη
Τιμή Λεμόνι: 26,53 €
Σοκολάτα
Ιστορία και ζαχαροπλαστική: 200 υπέροχες σοκολατένιες συνταγές
"The ultimate encyclopedia of chocolate" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)
Συγγραφή: · Christine McFadden · Christine France
Μετάφραση: ·Χριστίνα Εξάρχου - Ελευθερίου
Φωτογραφία: ·Don Last ·Vanessa Miles
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2001 από "Modern Times"
Σελ.:256 (31χ24), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-397-273-8
Θέμα: "Ζαχαροπλαστική" "Σοκολάτα"
Ακολουθήστε το μακρύ ταξίδι της σοκολάτας μέσα στο χρόνο, από τη χώρα των Μάγια ως τους πρωτοπόρους της σοκολατοβιομηχανίας, παραδοθείτε στους μύθους που τη συνοδεύουν και χαρείτε τις ευεργετικές ιδιότητες της "τροφής των θεών". Ζεστή και απολαυστική, μέσα σε πορσελάνινα φλιτζάνια, "αγκαλιά" με φουντούκια ή κάστανα ή γεμιστή με πραλίνα, η σοκολάτα ξυπνάει τις αισθήσεις και χαρίζει ενέργεια. Από τα παραδοσιακά σοκολατένια μπισκότα και τα κέικ των παιδικών μας χρόνων ως τα πιο πρωτότυπα γλυκίσματα, οι συνταγές υπόσχονται να γοητεύσουν και να αιχμαλωτίσουν τους λάτρεις της σοκολάτας. Ένα βιβλίο "βουτηγμένο" στη σοκολάτα με 200 απολαυστικές σοκολατένιες δημιουργίες και ελκυστικές φωτογραφίες!