*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Και ρώτησα το δάσκαλο


Συγγραφή: ·Χρυσάνθη Φωτεινού Κισατζεκιάν
Έκδοση: 2001 από "Καφέ Σχολειό"
Σελ.:90 (17χ11), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7388-18-6


Θέμα: "Χριστιανική πίστη"

Όταν είμαστε ανοικτοί και δεκτικοί, διευρύνεται η συνείδησή μας. Και τότε βλέπουμε, ακούμε, αισθανόμαστε πράγματα που δεν φανταζόμαστε καν ότι υπάρχουν.
Χρειάζεται όμως ταπεινότητα, πίστη και αγάπη. Και πάνω από όλα χρειάζεται ο Δάσκαλος, ο πνευματικός, που με το παράδειγμα της ζωής του και την πίστη του στον άνθρωπο και στον Θεό, ανοίγει την επικοινωνία του μαζί σου και σε ετοιμάζει να αναγνωρίσεις το δρόμο -το δρόμο το δικό σου. Το δρόμο που δεν σου στερεί τη χαρά της επίγειας ζωής, αλλά τη λούζει με την πίστη και την αγάπη σου για το συνάνθρωπό σου και τον Θεό.

(2010) Φαγκάλα, το σπίτι της αγάπης, Καφέ Σχολειό

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας