*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Εγκόλπιον του καλού μπλοφαδόρου για το ποδόσφαιρο

"The bluffer's guide to football" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Mark Mason
Μετάφραση: ·Γιάννης Α. Ανδρέου
Έκδοση: Μάρτιος 2002 από "Δίαυλος"
Σελ.:111 (17χ11), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-531-132-1


Θέμα: "Ποδόσφαιρο "

Αν δεν μπορείς να μιλήσεις για το ποδόσφαιρο δεν μπορείς να συμμετάσχεις στη σύγχρονη κοινωνική ζωή. Σε καθωσπρέπει χώρους όπου άλλοτε άκουγες κοινωνιολογικές διαμάχες για τη συνεισφορά του Μαρκούζε στη διαμόρφωση της μαζικής κουλτούρας, σήμερα οι ίδιοι παριστάμενοι σχολιάζουν τις ικανότητες του Μπέκαμ και την ατμόσφαιρα του Καμπ Νου. Αναγνωρίζοντας την αναγκαιότητα άριστης προετοιμασίας στη μάχη της κοινωνικής εικόνας και διάκρισης, οι εκδόσεις Δίαυλος προσέθεσαν το Ποδόσφαιρο στη σειρά Εγκόλπια Του Καλού Μπλοφαδόρου, θεμελιώνοντας την υποδομή του αρχάριου και ενισχύοντας τις γνώσεις του ειδήμονα. Το Εγκόλπιο Του Καλού Μπλοφαδόρου για το Ποδόσφαιρο βρίθει φυσικά γεγονότων, στοιχείων, αδιακρισιών και περιστατικών τα οποία τα προσφέρει με τον πιο διασκεδαστικό και ευφυή τρόπο. Από την ιστορία του παιχνιδιού, τις σύγχρονες διοργανώσεις και τους αγγλικούς συλλόγους μέχρι τους μεγάλους ποδοσφαιριστές και το στρατηγικό σχεδιασμό στην επιλογή ομάδας, ο νέος τίτλος στη σειρά Εγκόλπια του Καλού Μπλοφαδόρου εισάγει τις τρεις βασικές οδηγίες του έμπειρου coach: προπονήσου σκληρά, να έχεις πάντοτε τα μάτια σου στην μπάλα και να μην κάνεις βλακείες. Τέλος, το βιβλίο ούτε αγνοεί δηλώσεις μεγάλων ποδοσφαιριστών τύπου "πρέπει να φτιάξουμε μια τριμελής επιτροπή από πέντε-έξι άτομα" ούτε παραλείπει ένα σύντομο γλωσσάρι με εγγυημένες φραστικές μπαλιές που θα στήσουν το συνομιλητή στη σέντρα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας