*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο μαέστρος ήταν φάλτσος


Συγγραφή: ·Κωνσταντίνος Στεργιόπουλος
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2000 από "Οξύ"
Σελ.:199 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-8068-45-2


Θέμα: "Νεοελληνική πεζογραφία"

Χίλια τόσα... τρία. Και σε μερικούς αιώνες δύο χιλιάδες τόσα... τρία. Ο χρόνος απλώς καταγράφει τα δρώμενα. Στην καρδιά. Στο μυαλό. Στο πνεύμα. Στην ψυχή. Και μεταφέρει τη γνώση. Αποτυπωμένη σε πίνακες, γλυπτά, επιτύμβιες στήλες, βιβλία, cd-rom. Και στους μελλούμενους τρόπους. Προσφέροντας έτσι απλόχερα τη διδαχή. Προς αποφυγή μικρών ή μεγάλων σφαλμάτων.
Τα λόγια. Οι πράξεις. Τα έργα. Δημοσίων Ανδρών. Αλλά και του απλού πολίτη. Τα παρακολουθούμε κάθε καλοκαίρι. Στα φεστιβάλ αρχαίου δράματος ή κωμωδίας. Τα ζούμε και τα βλέπουμε κάθε μέρα. Μέσα στις θεατρικές ή κινηματογραφικές αίθουσες. Στα μέσα μαζικής ενημέρωσης. Στις εκθέσεις εικαστικών. Στις μουσικές εκδόσεις και εκδηλώσεις. Στα βιβλία.
Οι ανθρώπινες αδυναμίες πολλές. Οι αντιστάσεις εξασθενημένες. Η προαιώνια δραματοποιημένη ιστορία παραμένει πάντα η ίδια. Αλλάζουν μόνο τα σκηνικά και τα κοστούμια. Και τα πρόσωπα που υποδύονται τους ρόλους. Λόγω του φθαρτού. Της ύλης.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας