*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Επικοινωνώ άρα υπάρχω

Δημόσιες σχέσεις και επικοινωνία


Συγγραφή: · Γιώργος Π. Πιπερόπουλος
Έκδοση: 2004 από "Ζυγός"
Σελ.:446 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-8065-07-0


Θέμα: "Διαπροσωπικές σχέσεις" "Δημόσιες σχέσεις" "Επικοινωνία (Κοινωνικές επιστήμες)"

Η εργασία που κρατάτε στα χέρια σας δεν εξαντλεί το φάσμα του προβληματισμού και των δραστηριοτήτων του γνωστικού αντικειμένου των δημοσίων σχέσεων, αλλά παρέχει μια βάση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως πυρήνας για παραπέρα προβληματισμό. Η παρούσα εργασία δίνει το απαραίτητο πλαίσιο αναφοράς για περαιτέρω συζήτηση και μελέτη στους φοιτητές που θα αποφασίσουν ενδεχομένως να επιλέξουν τις δημόσιες σχέσεις και την επικοινωνία ως μελλοντική επαγγελματική τους δραστηριότητα.
Επιπρόσθετα, η νέα 7η βελτιωμένη και επαυξημένη με τη φωτογραφική παρουσίαση χρήσιμου υλικού στα παραρτήματά της, θα δώσει στους νέους επαγγελματίες του χώρου, χρήσιμο και κατά περίπτωση απαραίτητο υλικό για την οπτικοακουστική ή ψηφιακή παρουσίαση εργασιών και μελετών τους στα κοινά που τους απασχολούν.
Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος
Θεσσαλονίκη, Φθινόπωρο 2004

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας