*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Σε πρώτο πρόσωπο

Διάλογοι με τον Βλαντίμιρ Πούτιν


Συγγραφή: ·Vladimir Putin
Μετάφραση: ·Δημήτρης Πατέλης ·Παναγιώτα Ματέρη
Έκδοση: 2000 από "Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη"
Σελ.:291 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-14-0227-6


Θέμα: "Πολιτική - Ρωσία"

"Είχαμε έξι συζητήσεις με το Βλαντίμιρ Πούτιν. Η κάθε μιά απ' αυτές διήρκεσε μερικές ώρες. Κατά τη διάρκειά τους επιδείχτηκε υπομονή και ανεκτικότητα εκατέρωθεν: εκ μέρους του όταν του θέταμε άβολα ερωτήματα, επίσης όταν προσπαθούσαμε να εισχωρήσουμε στον ψυχικό του κόσμο· εκ μέρους μας όταν εκείνος καθυστερούσε ή παρακαλούσε να κλείσουμε το μαγνητόφωνο λέγοντας: "Αυτό είναι πολύ προσωπικό".
"Με τον Πούτιν συζητήσαμε για τη ζωή. Κυρίως για τη δική του ζωή. Οι συζητήσεις αυτές έγιναν όπως συνηθίζεται στη Ρωσία. Η αλήθεια είναι ότι δεν πραγματοποιήθηκαν στην κουζίνα, αλλά πάντοτε γύρω από στρωμένο τραπέζι. Μερικές φορές ερχόταν εξαντλημένος, με κουρασμένα μάτια, αλλά ποτέ δεν διέκοψε τη συζήτηση με δική του πρωτοβουλία. Μόνο μια φορά, πολύ αργά μετά τα μεσάνυχτα, ρώτησε προσεκτικά: "Λοιπόν, ρωτήσατε για όλα ή μήπως θα φλυαρήσουμε κι άλλο;""

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας