*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 14,24 €
Ινδική κουζίνα
Συνταγές για μη χορτοφάγους και χορτοφάγους από την Ινδία και το Πακιστάν: Ινδικά πιάτα: Συμπεριλαμβάνεται πίνακας θερμίδων
"Hindustani Kitchen" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)
Συγγραφή: ·Mohan Saigal ·Kajal Varma
Μετάφραση: ·Χριστίνα Γιαννούλη
Έκδοση: 2002 από "Κυβέλη"
Σελ.:143 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7486-95-1
Θέμα: "Μαγειρική"
Η προετοιμασία των φαγητών της Ινδο-Πακιστανικής κουζίνας είναι μια τέχνη, όχι όμως πολύ δύσκολη στην κατανόησή της. Τα φαγητά μπορούν να προετοιμαστούν εξίσου εύκολα τόσο από μια νοικοκυρά όσο κι από έναν επαγγελματία μάγειρα. Οι σημαντικοί συντελεστές είναι η σωστή αναλογία των υλικών και των μπαχαρικών και η σωστή τήρηση των χρονικών κενών κατά την προετοιμασία τους. Ένας ουσιαστικός παράγοντας του μαγειρέματος είναι τα σωστά υλικά και μπαχαρικά, τα οποία τώρα διατίθενται ακόμα κι εκτός Ινδίας και Πακιστάν.
Το βιβλίο το έχουν γράψει και επιμεληθεί ο Moham Saigal, ένας επιτυχημένος Εστιάτορας, που μένει στο Λονδίνο, και η Kajal Varma, μία νοικοκυρά από το Δελχί με μεγάλη γνώση της κουζίνας. [...]