*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Οσάμα Μπιν Λάντεν

Η οργάνωση Αλ-Κάιντα και τα πλοκάμια της

"Usama bin Laden's Al-Qaida: Profile of a terrorist network" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Yonah Alexander ·Michael S. Swetnam
Μετάφραση: ·Ηλίας Παπαθανάσης
Έκδοση: 2002 από "Στρατηγικές Εκδόσεις"
Σελ.:349 (18χ12), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7178-61-0


Θέμα: "Βία" "Τρομοκρατία"

"H τρομοκρατία - ως μελετημένη πράξη βίας ή απειλή χρήσης βίας που ασκείται από άτομα, εθνικές ομάδες και κράτη για την επίτευξη πολιτικών, οικονομικών και κοινωνικών στόχων... επιδιώκοντας την κατατρομοκράτηση ομάδων πολυαριθμότερων των θυμάτων μιας επίθεσης ή των απειλουμένων - είναι παλαιά όσο ο ίδιος ο πολιτισμός".
Η αξία της επίκαιρης αυτής έρευνας συνίσταται στην παρουσίαση της ταυτότητας, των κινήτρων και των στόχων του Οσάμα μπιν Λάντεν, σκιαγραφώντας την προσωπική του ιστορία και δράση και παρουσιάζοντας τα πλήρη κείμενα των δηλώσεων, διακηρύξεων και συνεντεύξεών του οι οποίες έχουν κατά καιρούς δημοσιευθεί, καθώς επίσης και στην παρουσίαση της ιστορίας και της δράσης της Αλ-Κάιντα και των προσώπων, οργανώσεων και πραγματικών περιστατικών που έχουν συνδεθεί με αυτήν. Η έρευνα παραμένει ανοικτή εφόσον το κεφάλαιο που άνοιξε με την επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου στη Νέα Υόρκη δεν προβλέπεται να κλείσει σύντομα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας