*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Junior sports εγκυκλοπαίδεια

Οδηγός αθλημάτων με τρισδιάστατες εικονογραφήσεις: Ένθετο Euro 2004, Αθήνα 2004

"The scholastic sports visual encyclopedia" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Donna Vekteris ·Francis Magnenot ·Martine Podesto
Μετάφραση: · Γιώργος Κουσουνέλος
Επιμέλεια: ·Αντώνης Α. Αντωνόπουλος ·Στέλιος Σοφιανός
Έκδοση: 2005 από "Εκδόσεις Καυκάς"
Σελ.:242 (28χ21), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-86966-4-Χ


Θέμα: "Αθλητισμός - Βιβλία για παιδιά" "Αθλητισμός - Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά" "Αθλήματα"

Η συγκεκριμένη έκδοση περιγράφει λεπτομερώς με τρισδιάστατες παραστάσεις, κανονισμούς, τεχνικές και εξοπλισμό 100 αθλημάτων Ολυμπιακών και μη. Επιπλέον η έκδοση συμπληρώνεται με ειδικό ένθετο - αφιέρωμα στην μεγάλη επιτυχία των αθλητών μας και της χώρας μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας 2004 και στον θρίαμβο της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου των Ανδρών με την κατάκτηση του EURO 2004.
Αυτό αναφέρονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για όλα τα σπορ που διεξάγονται παγκοσμίως. Το βιβλίο περιγράφει λεπτομερώς με τρισδιάστατες παραστάσεις, πως παίζεται κάθε σπορ, ποιοι είναι οι κανονισμοί του, ποιες ικανότητες απαιτούνται και τι είδους εξοπλισμός είναι αναγκαίος. Εξηγεί τον ρόλο των παικτών σε μια ομάδα και τις αρμοδιότητες που επιβλέπουν κάθε άθλημα.
Εκτός από το κείμενο, υπάρχουν λεπτομερείς εικόνες των γηπέδων, των στίβων και των διαδρόμων όπου διεξάγονται οι αθλητικές συναντήσεις. Τόσο οι κανονισμοί όσο και οι μετρήσεις που αναφέρονται στο βιβλίο ισχύουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας