*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Κάτοικος της χαμένης Ατλαντίδας

"Dougal's deep sea-diary" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Simon Bartram
Μετάφραση: ·Στέλλα Ζούπα
Έκδοση: Νοέμβριος 2004 από "Σαββάλας"
Σελ.:30 (31χ24), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-423-398-Χ


Θέμα: "Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα"

Στο βιβλίο αυτό ο ήρωας είναι ο Μάρτιν. Η δουλειά του είναι πολύ βαρετή αλλά ο Μάρτιν έχει τον τρόπο να γεμίζει τη ζωή του με περιπέτεια, ασχολούμενος τον ελεύθερο χρόνο του με τις καταδύσεις. Παρόλο που σε αυτές τις καταδύσεις ο φίλος μας έχει συναντήσει πάνω από εκατό διαφορετικά είδη ψαριών, δε θεωρεί ότι έχει συναντήσει κάτι αληθινά ξεχωριστό. Οι διακοπές του του επιφυλάσσουν την έκπληξη της ζωής του, καθώς θα συναντήσει μπροστά του όχι μια γοργόνα, αλλά και ολόκληρη την πόλη της χαμένης Ατλαντίδας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας