*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Αρχές οικονομικής

Στοιχεία μικροοικονομίας, μακροοικονομίας, κόστους, προϋπολογισμοί τουριστικών επιχειρήσεων


Συγγραφή: ·Ελένη Βασσάλου
Έκδοση: Οκτώβριος 2005 από "Le Monde / Les Livres du Tourisme"
Σελ.:171 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-87274-1-3


Θέμα: "Οικονομία " "Τουρισμός"

Λέξεις που χρησιμοποιούνται συχνά, λέξεις που επηρεάζουν περισσότερο ή λιγότερο φανερά την καθημερινή μας ζωή. Οι αρχές της οικονομικής επιστήμης δεν απουσιάζουν ποτέ από οποιαδήποτε επιχειρηματική δραστηριότητα. Οι σύγχρονοι επαγγελματίες του τουρισμού εφαρμόζουν τις αρχές οικονομικής, επιδιώκοντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα για τις επιχειρήσεις τους.
Το συγκεκριμένο βιβλίο παραθέτει τις αρχές οικονομικής με τρόπο απλό και κατανοητό, με σκοπό να αποτελέσει ένα χρήσιμο βοήθημα για τους σπουδαστές και επαγγελματίες του τουριστικού χώρου. Τα παραδείγματα και οι εφαρμογές που αναλύονται, προέρχονται από τον τουριστικό χώρο, διευκολύνοντας τους αναγνώστες να εντοπίσουν τις ιδιαιτερότητες του συγκεκριμένου χώρου και να απαντήσουν άμεσα στις προσωπικές τους απορίες.
Είμαστε σίγουροι ότι με το συγκεκριμένο βιβλίο η μελέτη των αρχών της οικονομικής επιστήμης γίνεται εύκολα και ευχάριστα.

(2015) Οικονομική θεωρία, Le Monde / Les Livres du Tourisme

(2005) Στοιχεία γενικής λογιστικής, Le Monde / Les Livres du Tourisme

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας