*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο βιβλιοφάγος

Τελικά κάνει καλό το διάβασμα; Μυθιστόρημα

"Der Buchtrinker" (Πρωτότυπος τίτλος στα γερμανικά)

Συγγραφή: · Klaas Huizing
Μετάφραση: ·Χριστίνα Ντρέκου
Επιμέλεια: ·Χάρις Κανελλοπούλου
Έκδοση: Ιανουάριος 2003 από "Εμπειρία Εκδοτική"
Σελ.:192 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-417-005-8


Θέμα: "Γερμανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα"

Στα 1800, ο Γιόχαν Γκέοργκ Τίνιος πέρασε ολόκληρη τη ζωή του καταβροχθίζοντας το ένα ανάγνωσμα μετά το άλλο. Ήταν τόση η μανία του, που έφτανε ακόμα και στο έγκλημα για να αποκτήσει τα πολύτιμα βιβλία του.
Ο Φαλκ Ράινχολντ, ένας σύγχρονος βιβλιοφάγος, εμπνέεται από αυτή την ιστορία και απορροφά με υπερβολική βουλιμία τη γνώση, ώσπου χάνεται σ' ένα δικό του κόσμο. Και οι δύο αγαπούν το διάβασμα τόσο πολύ, κι όμως το υπηρετούν με καταστροφικό πάθος.
Το ανατρεπτικό μυθιστόρημα του Κλάας Χούιτσινγκ μας προκαλεί να ανακαλύψουμε το λόγο που διαβάζουμε, και να αναρωτηθούμε πότε τα βιβλία ανοίγουν δρόμους για καινούργιες εμπειρίες και πότε κρύβουν τη θέα από την πραγματική ζωή. Τελικά κάνει καλό το διάβασμα; Αν αγαπάτε το βιβλίο, θα δώσετε τη δική σας απάντηση.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας