*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Βιοτρομοκρατία και άνθρακας

Πραγματικότητα και μύθος


Συγγραφή: ·Αμαλία Γ. Διονυσίου - Αστερίου
Έκδοση: 2002 από "Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης"
Σελ.:71 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-399-067-1


Θέμα: "Βιοχημεία " "Τρομοκρατία" "Όπλα και οπλισμός"

Μετά την 11η Σεπτεμβρίου 2001 τίποτα δεν είναι όπως πριν. Η τρομοκρατία δεν έχει σύνορα, δεν έχει όρια. Οι αδύναμοι αλλά και οι ισχυροί είναι τα θύματά της. Ο άνθρακας συγκαταλέγεται στα όπλα της.
Το βιβλίο αυτό βασίσθηκε στα νεότερα δεδομένα για τον άνθρακα και τεκμηριώθηκε βιβλιογραφικά. Γράφηκε με σκοπό να μεταδώσει τη γνώση αλλά και για να επισημάνει τον κίνδυνο, να προβληματίσει για το που πορευόμαστε, να υποδείξει την πρόληψη, να τονίσει την ανάγκη για επαγρύπνηση, ετοιμότητα, προφύλαξη, να αντιμετωπίσει το φόβο γιατί η έγκαιρη προφύλαξη και θεραπεία σώζει.
Αλλά και με την ευχή, ο βιολογικός πόλεμος να σταματήσει να είναι επίκαιρο θέμα.

(2006) Βιοχημεία στην ιατρική, Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας