*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το μυστικό του Χίτλερ

"The hidden Hitler" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Lothar Machtan
Μετάφραση: ·Σπύρος Πιέρρης
Έκδοση: 2003 από "Τραυλός"
Σελ.:462 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7990-72-2


Θέμα: "Hitler, Adolf, 1889-1945"

Καμιά άλλη μορφή της σύγχρονης ιστορίας δεν σημάδεψε τόσο καταλυτικά την ανθρωπότητα, ούτε συνδέθηκε με τόσο τερατώδη εγκλήματα. Το ίδιο του το όνομα είναι σύμβολο της παγκόσμιας σύρραξης και του Ολοκαυτώματος.
Το τι έκανε ο Χίτλερ ως ιστορικό πρόσωπο έχει καταγραφεί με λεπτομέρεια σε μνημειώδη έργα ιστορικών και βιογράφων. Το ποιος ήταν ο Χίτλερ ως άνθρωπος, ωστόσο, είναι ένα θέμα που παραμένει σε μεγάλο βαθμό ανεξερεύνητο, είτε από άγνοια είτε από αδιαφορία των συγγραφέων, οι οποίοι συχνά αναλώνονται σε μια προσπάθεια να ερμηνεύσουν τη ζωή του Χίτλερ και τις συνέπειές της μέσα από την αναζήτηση κάποιας πρωτογενούς αιτίας για τη σατανική του φύση.
Το μυστικό του Χίτλερ αποκαλύπτει το ομοφυλοφιλικό περιβάλλον στο οποίο έζησε και άνθησε ο Χίτλερ ως νεαρός στη Βιένη, στα πρώτα χρόνια της πολιτικής του σταδιοδρομίας στο Μόναχο, και στη συνέχεια ως Φίρερ. Ο Μάχταν φέρνει επίσης στο φως απρόσμενα νέα στοιχεία που μαρτυρούν την ομοφυλοφιλική δραστηριότητα του Χίτλερ κατά τα νεανικά του χρόνια. [...]

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας