*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο πιο σκληρός μυς είναι η καρδιά

Έγώ, ο Αλέκος, και οι "άλλοι"


Συγγραφή: ·Βίκτωρ Αναγνωστόπουλος - Μελκιάδες
Έκδοση: 2003 από "Δωδώνη Εκδοτική ΕΠΕ"
Σελ.:319 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-385-168-Χ


Θέμα: "Πολιτική - Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις"

Είναι παράξενο πως, σε τέτοιες στιγμές έντασης, δένεσαι με έναν άνθρωπο. Ξαφνικά, τη ζωή μας την είχε παρασύρει ένα ποτάμι, που κανείς δεν ήξερε σε ποιά θάλασσα, σε ποιο μπουντρούμι, σε ποιο κοιμητήριο κατέληγε. Οι άνθρωποι γύρω μας αραίωναν. Περνούσαν βιαστικά στο δρόμο, και είτε μέρα είτε νύχτα ήταν, μοιάζαν όλο και πιο πολύ με σκιές. Οι ώρες γίνονταν πιο στοχαστικές. Διάλεγες αλλιώς, οι στιγμές σου μετρούσαν πέρα από το ορατό, ακόμα και η αναπάντεχη παρουσία μιας κοπέλα αποκτούσε άλλο μυστήριο, σαν σε παραμύθι όπου κάπου εκεί γύρω παραμόνευε ο λύκος. Είναι ένας κόσμος εσωτερικής απομόνωσης, διαφορετικής αίσθησης των πραγμάτων και του χρόνου, όπου το σύντροφό σου μαθαίνεις να τον βλέπεις με μεγαλύτερη προσοχή ακόμα κι αν είσαι μόνος και δεν είναι εκεί. Ξέρεις ότι αν χρειαστεί, θα σου το ανταποδώσει.

(2001) Animas, Βιβλιοπέλαγος

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας