*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ετήσια ανθολογία επιστημονικής φαντασίας

"The year's best science fiction" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Μετάφραση: ·Βασίλης Αθανασιάδης ·Ηλίας Λιάσκος ·Νίκος Μανουσάκης ·κ.ά.
Επιμέλεια: · Gardner Dozois
Ανθολογία: · Gardner Dozois
Έκδοση: 2003 από "Anubis"
Σελ.:805 (24χ16), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-306-388-6


Θέμα: "Διηγήματα - Συλλογές" "Επιστημονική φαντασία"

Τα είκοσι έξι διηγήματα της Ετήσιας Ανθολογίας Επιστημονικής Φαντασίας, που μόλις κυκλοφόρησε από τις Εκδόσεις Anubis, μας ταξιδεύουν στα πέρατα του σύμπαντος, στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής, στα δαιδαλώδη μονοπάτια του χρόνου και της ιστορίας αλλά και στο κοντινό μέλλον, στην ημέρα που διαδέχεται το αύριο. Ένα πολύχρωμο μωσαϊκό από έργα καταξιωμένων συγγραφέων αλλά και λαμπρών νέων εκπροσώπων του είδους.
Έχοντας κατακτήσει έντεκα φορές το βραβείο Locus στην κατηγορία της καλύτερης ανθολογίας μέσα σε δεκαεννέα χρόνια παρουσίας, η συλλογή που επιμελείται και σχολιάζει ο πολυβραβευμένος συγγραφέας και ανθολόγος Gardner Dozois φιλοξενεί διηγήματα που αποσπούν κάθε χρόνο τις μεγαλύτερες διακρίσεις στο χώρο και έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των φίλων της επιστημονικής φαντασίας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας