*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Διεθνής θεωρία

Τα τρία ρεύµατα σκέψης


Συγγραφή: ·Martin Wight
Έκδοση: 1998 από "Ποιότητα"
Σελ.:371 1, ISBN: 960-7803-04-3


Θέμα: "Διεθνείς σχέσεις"

"Ένα βιβλίο το οποίο διερευνά την ιστορία των ιδεών που σχετίζονται µε τις διεθνείς σχέσεις, γεφυρώνει τον τεχνητό διαχωρισµό της ιστορίας και των διεθνών σχέσεων, γεφυρώνει τον τεχνητό διαχωρισµό της πολιτικής θεωρίας και της διεθνούς θεωρίας και δείχνει πως οι πολιτικοί, όπως και οι συγγραφείς, διαµορφώνονται από την εξέλιξη των ιδεών. Διερευνά ρεύµατα σκέψης αναφορικά µε τις διεθνείς σχέσεις και τον τρόπο µε τον οποίο επηρεάζουν εξίσου επαγγελµατίες, πολίτες και µελετητές, µ’ έναν ζωντανό και ταυτόχρονα βαθιά σκεπτόµενο τρόπο. Ίσως ο πιο βαθυστόχαστος στοχαστής των διεθνών σχέσεων". Adam Roberts, Balliol College, Oxford.
Τα κυριότερα ζητήµατα που διερευνά είναι τα εξής: ανθρώπινη φύση, διεθνής κοινωνία, "βάρβαροι", απόψεις, θέσεις και στάσεις για τους "Άλλους" στην ιστορική διαχρονία, εθνική ισχύς, εθνικό συµφέρον, διπλωµατία (κλασική και σύγχρονη εκδοχή), πόλεµος, ισορροπία ισχύος, διεθνές δίκαιο, διεθνείς υποχρεώσεις και διεθνής.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας