*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Στρατηγικός επιχειρηματικός σχεδιασμός

Πώς να πραγματοποιήσετε την ανάπτυξη της επιχείρησής σας


Συγγραφή: · Ανδρέας Θεοδωρόπουλος
Υπεύθυνος Σειράς: ·Θωμάς Κ. Κιμέρης
Έκδοση: 2010 από "Προπομπός"
Σελ.:213 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7860-25-Χ


Θέμα: "Διοίκηση και οργάνωση " "Εταιρείες"

Η ανάγκη των επιχειρήσεων να επιβιώσουν και να αναπτυχθούν στο σύγχρονο ανταγωνιστικό περιβάλλον καθιστά αναγκαία όσο ποτέ την κατάρτιση ενός Στρατηγικού Επιχειρηματικού Σχεδίου, που να περιλαμβάνει τους στόχους της επιχείρησης, καθώς και τις μεθόδους επίτευξής τους.
Το συγκεκριμένο βιβλίο αποτελεί ένα εύχρηστο βοήθημα, στο οποίο αναλύονται ο τρόπος και η μεθοδολογία κατάρτισης ενός Επιχειρηματικού Σχεδίου.
Σκοπός δεν είναι, μέσω του βιβλίου, να παρατεθεί η συσσωρευμένη επιστημονική γνώση σχετικά με το θέμα που πραγματεύεται, αλλά να δοθούν οι τεχνικές και οι τρόποι, βάσει των οποίων εκπονείται ένα Επιχειρηματικό Σχέδιο.
Η δομή του βιβλίου είναι απλή και ακολουθεί την ανάπτυξη ενός Επιχειρηματικού Σχεδίου.
Στο πρώτο μέρος του βιβλίου παρουσιάζονται οι αρχές της οργανωτικής και διοικητικής δομής των επιχειρήσεων, οι βασικές έννοιες του προγραμματισμού και αναλύονται η φιλοσοφία και οι αρχές που διέπουν το Επιχειρηματικό Σχεδιασμό. Ακολουθεί η παράθεση της δομής και του περιεχομένου ενός Επιχειρηματικού Σχεδίου. Στο τέλος παρατίθεται ένα υπόδειγμα, που μπορεί να χρησιμεύσει ως οδηγός για την κατάρτιση ενός αντίστοιχου σχεδίου.
[...]

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας