*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Διεθνής επιχειρηματική δραστηριότητα και οργανισμοί


Συγγραφή: ·Πέτρος Π. Παπαγεωργίου · Διονύσιος Π. Χιόνης
Έκδοση: Μάρτιος 2003 από "Σταμούλη Α.Ε."
Σελ.:268 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-351-447-0


Θέμα: "Διεθνείς σχέσεις" "Οικονομική επιχειρήσεων" "Παγκοσμιοποίηση" "Πολυεθνικές εταιρείες"

Το ερώτημα που προτίθεται να απαντήσει το βιβλίο αυτό είναι: Πώς συνδέεται η ριζική μεταβολή των δομών του διεθνούς εμπορίου και των αγορών κεφαλαίου και χρήματος με τη ραγδαία παγκοσμιοποίηση της παραγωγής, την επικράτηση πολυεθνικών επιχειρήσεων/οργανισμών και την αλληλεξάρτηση των εθνικών οικονομιών; Οι συγγραφείς τεκμηριώνουν τις αλυσιδωτές επιδράσεις της διεθνοποίησης και παρουσιάζουν το "οικονομικό ντόμινο" της σημερινής εποχής. Απευθύνεται σε επενδυτές, στελέχη ιδιωτικών και δημοσίων επιχειρήσεων, ερευνητές και γενικά σε κάθε έναν ο οποίος επιθυμεί να έχει πλήρη εικόνα της διεθνούς επιχειρηματικότητας δραστηριότητας και της παρουσίας των οργανισμών στην παγκόσμια οικονομική σκηνή.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας