*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το μονοπάτι του πολεμιστή

Συμβουλευτείτε αυτή την μαντική τεχνική για να έχετε καθημερινή καθοδήγηση στο ταξίδι της ζωής σας

"Path of the warrior" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Lucas Estrella Schultz
Μετάφραση: · Ελευθερία Μαντζώρου
Έκδοση: 2003 από "Κυβέλη"
Σελ.:111 (19χ12), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-8321-28-Χ


Θέμα: "Πολεμικές τέχνες" "Φιλοσοφία, Ανατολική" "Μαντεία" "Τέχνη, Ιαπωνική"

Σ' αυτό το εξαίσιο βιβλίο, ο πνευματικός χαρακτήρας της φιλοσοφίας του Ιάπωνα πολεμιστή μάς αποκαλύπτει πώς και εμείς οι ίδιοι έχουμε την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις αρχές ως οδηγούς στην δική μας ζωή.
Ο πολεμιστής πορεύεται στο ταξίδι του, και οι εμπειρίες του παρουσιάζονται σαν από το δάσκαλο στον μαθητή, για να μας προσφέρουν καθοδήγηση και στήριξη στις προκλήσεις της καθημερινότητας. Κάθε πρωί, απλά ανοίξτε αυτό το βιβλίο και επιλέξτε ένα από τα τριάντα έξι κείμενα τυχαία, για να ανακαλύψετε το μήνυμα που σας φέρνει ο πολεμιστής για την επερχόμενη ημέρα.
Το Μονοπάτι του Πολεμιστή είναι εικονογραφημένο με πανέμορφα έργα της Ιαπωνικής τέχνης. Κάθε εικόνα είναι προσεκτικά επιλεγμένη για να εκφράσει τα συναισθήματα που κρύβονται πίσω από τα λόγια του πολεμιστή. Κανένα άλλο βιβλίο δεν παρουσιάζει μια τόσο πλήρη εικόνα του μπούσι -του Ιάπωνα πολεμιστή- και της πραγματικότητας στην οποία ζει. Αυτό το βιβλίο είναι μοναδικό επειδή μας προσφέρει την ευκαιρία να διδαχθούμε από την ιστορία του πολεμιστή καθώς προχωρούμε στο δικό μας ταξίδι της ζωής.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας