*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Οι πόλεμοι των θεών και των ανθρώπων

"The wars of gods and men" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Zecharia Sitchin
Μετάφραση: · Θανάσης Βέμπος
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2003 από "Αρχέτυπο"
Σελ.:432 (23χ15), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-421-021-1


Θέμα: "Θρησκεία" "Πόλεμος" "Αποκρυφισμός"

Αποτελεί, άραγε, ο πόλεμος επινόηση του ανθρώπου; Δεκάδες χιλιάδες χρόνια πριν, στις απαρχές του πολιτισμού, έλαβαν χώρα οι Πόλεμοι των Θεών, που καθόρισαν την τύχη της ανθρωπότητας. Στο τρίτο βιβλίο της σειράς " Τα Χρονικά της Γης", ο Ζαχαρίας Σίτσιν σηκώνει το πέπλο της λήθης και του χρόνου και ζωντανεύει μέσα από αρχαίες πηγές την εποχή των πρώτων μεγάλων πολέμων σε κάποιον άλλον πλανήτη και κατόπιν στη Γη. Με αναφορές στη θεογονία πολλών λαών ξεναγούμαστε στην κοιτίδα των πολιτισμών της αρχαιότητας, σε ιστορικές στιγμές όπως οι Πόλεμοι των Πυραμίδων, η Τιτανομαχία, ο Τρωικός Πόλεμος κ.ά. Ο συγγραφέας ξαναγράφει την ιστορία των Πυραμίδων, αντικρούοντας όλες τις καθιερωμένες απόψεις για την κατασκευή και το ρόλο αυτών των αινιγματικών μνημείων, που αποτέλεσαν θέατρο εκτεταμένων συγκρούσεων και δεσμωτήριο κάποιου θεού. Αντλώντας από τις θρησκευτικές παραδόσεις της Μεσοποταμίας, ο Σίτσιν εισηγείται μια καινοτομική θεωρία για την καταγωγή και την αποστολή του Αβραάμ, και για τη βιβλική καταστροφή των Σοδόμων και των Γομόρρων. Η Ημέρα της Κρίσεως, ο Δαιμονικός Άνεμος που νεκρώνει τα πάντα στο πέρασμά του, δεν είναι απλοί μύθοι. Αποτελούν την τραγική κατάληξη των πολέμων της αρχαιότητας, που άφησε τα ανεξίτηλα ίχνη της στη χερσόνησο του Σινά και στο συλλογικό ασυνείδητο της ανθρωπότητας, με σοβαρές συνέπειες μέχρι σήμερα.

(2006) Το χρονικό της Γης, Έσοπτρον

(2005) Όταν άρχισε ο χρόνος, Αρχέτυπο

(2004) Τα χαμένα βασίλεια, Αρχέτυπο

(2003) Σκάλα προς τον ουρανό, Αρχέτυπο

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας