*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ρωμαίες γυναίκες

Η ιστορία και τα έθιμά τους

"Roman women: Their history and habits" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·John Percy Vyvian Dacre Balsdon
Μετάφραση: ·Νίκος Πετρόχειλος
Έκδοση: Μάιος 1984 από "Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης"
Σελ.:448 (22χ15), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία "

Είναι το πρώτο έργο στη διεθνή βιβλιογραφία που αφιερώνεται στις γυναικείες προσωπικότητες της ρωμαϊκής ιστορίας, συνδυάζοντας παράλληλα μια ολοζώντανη περιγραφή της δημόσιας και ιδιωτικής ζωής της Ρωμαίας, σε όποια κοινωνική τάξη κι αν ανήκε. Το βιβλίο καλύπτει μια περίοδο μεγαλύτερη από χίλια χρόνια: από την ίδρυση της Ρώμης ώς τον θάνατο του μεγάλου Κωνσταντίνου, από τη Λύκαινα ώς την Αγία Ελένη.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας