*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Νοά Νοά

Ταξίδι στην Ταϊτή

"Noa Noa: Voyage de Tahiti" (Πρωτότυπος τίτλος στα γαλλικά)

Συγγραφή: · Marc Le Bot
Μετάφραση: ·Άννα Τσέα
Ζωγραφική επιμέλεια: · Eugéne-Paul Gauguin
Έκδοση: Νοέμβριος 2003 από "Άγρα"
Σελ.:80 (22χ16), Δερματόδετο, ISBN: 960-325-485-1


Θέμα: "Ζωγραφική " "Ζωγράφοι" "Τέχνη - Ερμηνεία και κριτική"

Πρόδρομος της μοντέρνας τέχνης, ο Γκωγκέν εκπατρίζεται στην Ταϊτή, στα νησιά Μαρκέσας, όπου θα εντρυφήσει και θα τραφεί με τους μύθους των Μαορί.
Το Νοά Νοά, το προσωπικό του ημερολόγιο, όπου συγκεντρώνει χειρόγραφα, υδατογραφίες και γκραβούρες, θα εντοπιστεί λίγα χρόνια αργότερα και θα γίνει μύθος.
Ετούτο το βιβλίο μας επιτρέπει να ανακαλύψουμε τις ωραιότερες σελίδες αυτού του άγνωστου αριστουργήματος, τις οποίες επιχειρεί να αναπαραγάγει στο σύνολό τους. Ο Marc le Bot, ιστορικός τέχνης, διηγείται τη διακεκομμένη ιστορία αυτού του προσωπικού ημερολογίου με την απίστευτη μοίρα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας