*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η Αγία Σοφία


Συγγραφή: ·Μυρτίλος Αποστολίδης
Έκδοση: 1992 από "Ρήσος"
Σελ.:78 (17χ12), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7056-25-6


Θέμα: "Εκκλησιαστική ιστορία" "Εκκλησίες - Ιστορία "

Αλλά θα έλθη ημέρα, καθ' ην θ' ανοιχθή αυτόματος· θ' ανοιχθή, όταν ο μεμιασμένος και βεβηλωμένος υπό των απίστων ναός αποδοθή, εις την πίστιν και πάλιν την ιεράν του Χριστού· και τότε "ο Μαρμαρωμένος Δεσπότης", αναλαμβάνων την ζωήν, θα εξέλθη περιβεβλημένος την αυτήν, ως ήτο, ότε εισήλθε, στολήν, κρατών την μετάληψιν εις τας χείρας· και ευφροσύνως εύχαρις, φιλομειδής, κατελθών εκ του γυναικωνίτου δια της αυτής κλίμακος, δι' ης και ανήλθε, και επαναβαίνων τας βαθμίδας της Αγίας Τραπέζης, θα επαναλάβη εις το δύσμοιρον μεν, αλλ' ένδοξον των Ελλήνων γένος και Έλλην αυτοκράτωρ, υπό το όνομα Κωνσταντίνος, οιονεί διάδοχος του τελευταίου επί τα τείχη πεσόντος κατά την άλωσιν ατυχούς Κωνσταντίνου του Παλαιολόγου θα εισέλθη νικηφόρος εις την Πόλιν και θα στεφθή εν τη Αγία Σοφία, επανιδρύων την ορθόδοξον και πανέκλαμπρον ελληνικήν αυτοκρατορίαν, έχουσαν πρωτεύουσαν την Κωνσταντινούπολιν.
Γένοιτο!

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας