*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Έκκλησις προς το πανελλήνιον κοινόν


Συγγραφή: · Περικλής Γιαννόπουλος
Έκδοση: Μάρτιος 2003 από "Πελασγός"
Σελ.:75 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-522-118-7


Θέμα: "Ελληνισμός - Λόγοι, δοκίμια, διαλέξεις" "Πολιτισμός, Ελληνικός"

Από της εμφανίσεως της ελλ. φυλής έως σήμερα, δεν εφάνη καμμιά συνολική εργασία, εξηγούσα εκ ρίζης ολόκληρον το ελληνικόν φαινόμενον, με βάσιν την γνώσιν της ελλ. γης και του ελλ. ζώου, αναλύουσα ολόκληρον το παρελθόν και το παρόν και εξ αυτών ανασυνθέτουσα και σχεδιαγράφουσα το αύριον.
Αι ξέναι εργασίαι, αι περισσοτέραι τμηματικαί, αναλύουν ψυχρώς το παρελθόν και ούτε είνε η δουλειά του ξένου να οδηγήση τον νοικοκύρη πως να φτιάση το σπήτι του. Αι δε ελληνικαί -ψυχρώς φιλελληνικαί μάλλον- ηλίθια μιμητικαί και μεταφραστικαί, τίποτα δεν λέγουν διά το αύριον. [...] (απόσπασμα από το βιβλίο)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας