*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ελληνοαλβανική συνεννόησις

Το αλβανικόν ζήτημα εν σχέσει προς το ελληνικόν έθνος


Συγγραφή: ·Νεοκλής Καζάζης
Φορέας: ·Εταιρεία "Ελληνισμός"
Έκδοση: Μάρτιος 2003 από "Πελασγός"
Σελ.:70 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-522-167-5


Θέμα: "Αλβανία - Ιστορία " "Ελλάς - Ιστορία " "Ελλάς - Σχέσεις - Αλβανία"

[...] Κατ' εξοχήν εκδηλούται η ανάγκη της συνεννοήσεως και της συνεργασίας μετά των εθνικών εκείνων ομάδων, των εκτός του ελληνικού υφισταμένων, μεθ' ων η συνεννόησις είνε εφικτή.
Τοιαύτη εθνική δύναμις είνε οι Αλβανοί, οίτινες και ως εκ της μετά των Ελλήνων συγγενείας, και ως εκ των παραδόσεων, και ως εκ των συμφερόντων αυτών, δύνανται και οφείλουσι να συμπράξωσι μετά των Ελλήνων προς απόκρουσιν του αυτού κοινού εχθρού, επαπειλούντος σήμερον είπερ ποτέ την γην των προγόνων αμφοτέρων των λαών.
Προς σύσφιγξιν των δεσμών τούτων και κατανόησιν της αλληλεγγύης και των κοινών συμφερόντων δημοσιεύονται αι δύο αύται πραγματείαι περί ελληνοαλβανικής συνεννοήσεως, αναγνωριζομένου του οικείου εκάστω δικαίου. [...]
(από τον πρόλογο του βιβλίου)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας