*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Αισθητική χειρουργική

Μια ανάπτυξη για κατανόηση: Μια μελέτη για στοχασμό

"La chirurgie esthétique" (Πρωτότυπος τίτλος στα γαλλικά)

Συγγραφή: · Vladimir Mitz
Μετάφραση: ·Κωνσταντίνα Σιδέρη
Επιμέλεια: ·Διονύσης Ρομποτής
Έκδοση: 1996 από "Τραυλός"
Σελ.:123 (18χ11), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7122-40-2


Θέμα: "Χειρουργική, Πλαστική"

Ο μύθος της απόλυτης ομορφιάς είναι διαχρονικός· από τους αρχαιότερους χρόνους μέχρι τις ημέρες μας υποδηλώνει το όνειρο της ταύτισης με το ιδεώδες.
Γεννημένη από την επανορθωτική χειρουργική, η αισθητική χειρουργική διαθέτει σήμερα πολύπλοκες τεχνικές, ικανές να κάνουν πραγματικότητα αυτόν τον μύθο.
Για τον Vladimir Mitz, εξαίρετο πλαστικό χειρουργό σε αρκετές κλινικές στο Παρίσι, η αναζήτηση "περισσότερης" ομορφιάς επεκτείνεται σταδιακά στο πεδίο της γενικής χειρουργικής. Η ασθένεια δεν πρέπει ν' αφήνει ίχνη. Η ομορφιά που επιτυγχάνεται πρέπει να είναι φυσική.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας