*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο χειμώνας των αγγέλων

Β. Ι. Βαρσάφσκι

"Bitter Medicine" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Sara Paretsky
Μετάφραση: ·Μπέσσυ Πλακούλα
Έκδοση: Μάρτιος 2004 από "Modern Times"
Σελ.:429 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-397-780-2


Θέμα: "Αμερικανική πεζογραφία - Μυθιστόρημα" "Αστυνομική λογοτεχνία"

Με την καρδιά και το σώμα να αιμορραγούν, η δεκαεξάχρονη Κονσουέλο παλεύει να κρατήσει ζωντανή την ψυχή που ανασαλεύει μέσα της. Βρίσκεται ολομόναχη, σε μια άνιση μάχη, όπου μεγαλύτερος εχθρός είναι ο ίδιος ο εαυτός της. Ο χειμώνας των αγγέλων απλώνεται βαρύς, αιφνίδιος, σπαραχτικός, οδηγώντας τα βήματά της στην εξαΰλωση. Παλλόμενες φωνές συνηχούν δικαίωση και λύτρωση βρίσκοντας έκφραση στο πρόσωπο μιας πανέμορφης, δυναμικής γυναίκας και στην ατσαλένια θέλησή της. Χρέος της είναι να καθάρει την αδικία και τον πόνο, ως τη μέρα που αιχμαλωτίζεται σε μια μοιραία σχέση. Όσο κι αν παλεύει ν' αντισταθεί, το μυαλό θολώνει και το σώμα ιδρώνει και υποτάσσεται σε ρίγη ηδονής. Σύντομα, παρασύρεται από ένα ερωτικό πάθος που θα την ταξιδέψει σε σκοτεινές διαδρομές και ίσως την οδηγήσει στη συντριβή.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας